Nyttig minipizza

Dessa smÄ hÀlsosamma pizzor gÄr att variera med alla dina olika favorit toppings!

icon
Timer
20 minuter
icon
Rating
icon
Rating
icon
Rating
icon
Rating
icon
Rating
13 röster

Pizzabotten

  • Havregryn (glutenfria för glutenfritt alternativ)

    1 dl
  • Äggvita

    1
  • Kvarg (laktosfri för laktosfritt alternativ)

    4 msk
  • Salt

    -

Topping

  • TomatpurĂ©

    -
  • Oregano

    -
  • Parmaskinka

    2 slices
  • Soltorkade tomater

    4 st
  • Mozzarella

    1
  • Ruccola

    En nÀve

Pizzabotten

  1. 1.

    SÀtt ugnen pÄ 200 grader

  2. 2.

    Mixa alla ingredienser till degen

  3. 3.

    Tryck ut i lÀmplig form pÄ en plÄt klÀdd i bakplÄtspapper (receptet ovan Àr för en av de smÄ pÄ bilderna)

  4. 4.

    Bred pÄ tomatpuré och den topping du vill ha (exempelvis mozzarella, parmaskinka, soltorkade tomater och ruccola)

  5. 5.

    SĂ€tt in i ugnen cirka 15 minuter

Hemsida av Ainsaar