Mintchoklad mugcake med vaniljkrÀm

En variant pÄ standardreceptet för mugcake. Fungerar egentligen lika bra som frukost, mellanmÄl eller efterrÀtt.

icon
Timer
5 minuter
icon
Rating
icon
Rating
icon
Rating
icon
Rating
icon
Rating
13 röster

Mugcake

  • Ägg

    1
  • Havregryn (glutenfritt för en glutenfri mugcake)

    1/2 dl
  • Banan

    1
  • Mintchoklad proteinpulver

    ca 20 g.

VaniljkrÀm

  • LĂ€ttkvarg

    0,5 dl
  • LĂ€ttphiladelphia

    2 msk
  • Vaniljpulver

    0,5 tsk
  • Stevia

    1 tsk

Mugcake

  1. 1.

    Mixa alla ingredienser till mugcaken

  2. 2.

    HÀll upp i en mikrosÀker kopp

  3. 3.

    Mikra i cirka 2-3 minuter. LÄt svalna nÄgot

VaniljkrÀm

  1. 1.

    Medan kakan Àr i mikron, mixa ingredienserna till vaniljkrÀmen och toppa pÄ kakan!

  2. 2.

    Njut!!

Hemsida av Ainsaar