Brödscones

Goda och lÀtta brödscones! Blir naturligt proteinrika tack vare keson och Àggen. Rosta för att fÄ de Ànnu krispigare. Jag Ät mina med organiskt jordnötssmör och banan samt cream cheese och blÄbÀr. Supergott!

icon
Timer
20-25 minuter
icon
Rating
icon
Rating
icon
Rating
icon
Rating
icon
Rating
13 röster

Brödscones

  • Ägg

    3
  • Keso (laktosfri för laktosfritt alternativ)

    125 g
  • Havregryn (glutenfritt för glutenfritt alternativ)

    1 msk
  • Kokosmjöl

    4 msk
  • Fiberhusk

    1 msk
  • Bakpulver

    2 tsk

Brödscones

  1. 1.

    SÀtt ugnen pÄ 200 grader

  2. 2.

    Vispa ihop Àggen tillsammans med keson

  3. 3.

    Blanda i resten av ingredienserna och mixa till en jÀmn smet

  4. 4.

    LÄt smeten stÄ och dra i nÄgra minuter

  5. 5.

    Forma sedan till fyra stycken bollar och placera pÄ en plÄt med bakplÄtspapper

  6. 6.

    SĂ€tt in i ugnen cirka 15-20 minuter

  7. 7.

    Ta ut och lÄt svalna nÄgot innan servering

Hemsida av Ainsaar