Bananscones

Saftiga bananscones som passar perfekt till helgfrukosten, eller varför inte till eftermiddagsfikat. Servera med cream cheese och mosade bĂ€r, eller en personlig favorit – organiskt jordnötssmör och skivad banan.

icon
Timer
20 minuter
icon
Rating
icon
Rating
icon
Rating
icon
Rating
icon
Rating
13 röster

Bananscones

  • Banan

    1
  • Keso (laktosfritt för laktosfritt alternativ)

    200 g
  • Dinkelmjöl

    1 dl
  • Grahamsmjöl

    2 dl
  • Vatten

    3 msk
  • Bakpulver

    1 tsk

Bananscones

  1. 1.

    SÀtt ugnen pÄ 250 grader

  2. 2.

    Mosa bananen, tillsÀtt resten av ingredienserna och vispa till en jÀmn smet

  3. 3.

    Forma till sex stycken bullar och lÀgg pÄ en plÄt med bakplpÄtspapper

  4. 4.

    LÄt grÀdda cirka 15 minuter i mitten av ugnen

  5. 5.

    LĂ„t svalna innan servering

Hemsida av Ainsaar