Bananscones
Saftiga bananscones som passar perfekt till helgfrukosten, eller varför inte till eftermiddagsfikat. Servera med cream cheese och mosade bĂ€r, eller en personlig favorit – organiskt jordnötssmör och skivad banan.

Bananscones
-
Banan
1 -
Keso (laktosfritt för laktosfritt alternativ)
200 g -
Dinkelmjöl
1 dl -
Grahamsmjöl
2 dl -
Vatten
3 msk -
Bakpulver
1 tsk
Bananscones
-
1.
SÀtt ugnen pÄ 250 grader
-
2.
Mosa bananen, tillsÀtt resten av ingredienserna och vispa till en jÀmn smet
-
3.
Forma till sex stycken bullar och lÀgg pÄ en plÄt med bakplpÄtspapper
-
4.
LÄt grÀdda cirka 15 minuter i mitten av ugnen
-
5.
LÄt svalna innan servering