Ansiktet bakom Eatnlive Ă€r jag – Hedvig Littorin. En 25-Ă„rig tjej, uppvuxen i Stockholm dĂ€r jag efter 4 Ă„r i London, Lund och Singapore Ă€r bosatt igen. Med en kandidat i Service Management med inriktning Health Management frĂ„n Lunds Universitet och dĂ€rtill kurser i bĂ„de kostrĂ„dgivning och sociala medier driver jag Eatnlive som min stora hobby vid sidan av mitt jobb inom marknadsföring pĂ„ ett internationellt företag. Nya idĂ©er utvecklas stĂ€ndigt för Eatnlive, hĂ€ng med!

Den 23e mars Ă„r 2013 skapade jag min matinstagram ”Eatnlive” dĂ€r jag vill dela med mig av mina hĂ€lsosamma recept jag sjĂ€lv skapar. Eatnlive har fĂ„tt vara med mig under slutet av min gymnasieperiod, under mitt ”sabbatsĂ„r” i London, sedan vidare till Lund och dessutom pĂ„ en utbytestermin i Singapore och under en hel del resor, och nu tillbaka i Stockholm. Jag Ă€r otroligt glad att jag haft kvar denna eftersom den inte bara har inspirerat andra utan Ă€ven mig sjĂ€lv!

Den 27 mars Ă„r 2017 öppnade jag upp ”Eatnlive pop-up cafĂ©” som var det första pop-up hĂ€lsocafĂ©et i Lund! IdĂ©n skapades faktiskt i Sydney vilket var sista veckan efter en lĂ„ng resa som avslut efter min utbytestermin i Singapore nu hösten 2016. Under hela hösten, och dĂ„ framför allt tack vare resorna i Bali och Sydney fanns det en mĂ€ngd olika hĂ€lsocafĂ©er med alla nya hĂ€lsotrender. Förutom alla goda smaker, vad jag framförallt inspirerades av var alla fina upplĂ€ggningar och hur de dekorerade alla smoothies och acaibowls. Dessa typer av hĂ€lsocafĂ©er – dĂ€r vi fĂ„r Ă€ta med inte bara munnen utan Ă€ven med ögonen – Ă€r definitivt nĂ„got som saknas hĂ€r i Lund.

Mitt driv och nyfikenhet gjorde att jag i början av 2017 började skissa pÄ lite planer för Eatnlive dÀr detta café bara blev en början! HÀlsocaféet var öppet under vÄren 2017 och pÄ menyn stod allt frÄn supersmoothies, superjuices, drömmiga acaibowls, granola parfait och lite varianter av raw-bakverk och annat nyttigt och gott sÄklart. SjÀlva idén var att göra det lÀttillgÀngligt, framförallt för studenter, att kunna Àta gott och nyttigt, och samtidigt till ett betydligt mycket lÀgre pris Àn andra hÀlsocaféer i Sverige. Ni som var förbi förstÄr vad jag menar, eller kika in pÄ min Instagram @Eatnlive och blÀddra ner i flödet!

Sedan dess extraknĂ€cker Eatnlive Ă€ven inom Eatnlive HĂ€lsocatering men Ă€ven Eatnlive Workshops för att hjĂ€lpa restauranger och cafĂ©er som vill utveckla sitt hĂ€lsosamma utbud. I november 2019 lanserade jag min första kokbok, Hedvigs Morgonstund – 52 hĂ€lsosamma frukostar, alla recept Ă€r glutenfria, sockerfria och vegetariska. Du kan köpa min bok hĂ€r.

Hemsida av Ainsaar