4 maj, 2017

Tiden flyger iväg så fort så jag har inte ens hunnit skriva om tre stora nyheter jag varit med om i aprilmånad! Nämligen hälsocatering, Guldkanalen och pop up i Norrköping!

I början på april gjorde jag min första hälsocatering och levererade 80 stycken raw-bollar. De populära morotskaksbollarna samt apelsin och chokladtryfflar till Women’s Business Conference som hade ett evenemang i Lund. Jätteroligt att få börja testa på med det eftersom det är något jag nu fortsätter med!

hälsocatering

Den andra nyheten var 6e april då jag alltså gästade i Guldkanalens ”Guldmorgon”. Min syssling är kock här nere i Skåne och pratar nämligen i Guldmorgon varje torsdagmorgon och pratar då om mat, trender etc. Och då bjöd han med mig som gäst till denna torsdagen och jag hade med lite av mina favoritbakverk och en juice så fick alla programledare testa och snacka kring dessa i radio samt ställa lite frågor om mig, Eatnlive och så. Superkul! 😀 Jag lyckas inte hitta radiosändningen nu men på deras hemsida ser man en länk till två favoriter: Morotskaksbollar och Raw kärleksmums.

Och den 20e april var jag i Mirum Galleria i Norrköping och hade med min pop up! Hur kommer det sig att det blev just Norrköping? Jo, min kompis Adela var trendspanare där förra året när gallerian hade en shoppingkväll och i år skulle hon dit igen och de sökte dessutom en ”hälsoperson” som också kunde stå i gallerian och göra juicer och smoothies. Då fick jag frågan och tackade självklart ja! Så det blev en liten dagsutflykt från Lund till Norrköping och jag bjöd på två olika sorters smoothies, en juice, granola parfait och lite raw bakverk. Superkul! Och framförallt kul att se att jag så enkelt faktiskt kan förflytta min pop up!

Nu är det redan maj och jag är redo för nya spännande utmaningar!

Dela på Facebook
Hemsida av Ainsaar