14 oktober, 2018

Som jag skrev i ett inlĂ€gg hĂ€r har jag en hel del brunchfavoriter! Men jag har sjĂ€lvklart Ă€ven favorit brunchstĂ€llen. Det finns en hel del smarriga stĂ€llen, jag föredrar de som har lite mer ”frukost-brunch” istĂ€llet för de mer matiga. De tvĂ„ absoluta favoriterna Ă€r avokadosmörgĂ„s och acai bowl! Alla stĂ€llen som har de blir favoriter hos mig..typ! Ta del av dessa tips pĂ„ frukost i Stockholm.

Unna dig en hÀrlig frukost till vardags eller se till att vara morgonpigg pÄ helgen. För att lista mina top fem favoriter i Stockholm Àr det:

Café Pom och Flora

Troligtvis favoriten just nu! Finns bĂ„de pĂ„ söder och pĂ„ Odengatan. Jag föredrar nog den pĂ„ Odengatan eftersom den Ă€r nĂ„got större men bĂ„da Ă€r urmysiga och trevliga och har framförallt enligt mig en helt perfekt brunch/frukostmeny! Favoriter ur menyn Ă€r ”Banana Split”, acai/hallon bowl och avokadosmörgĂ„sen! Helt klart prisvĂ€rt. Det enda negativa Ă€r vĂ€l den lĂ„nga kön varje helg men det Ă€r helt förstĂ„eligt. Ni kanske borde öppna upp Ă€nnu ett stĂ€lle – ping ;’)

frukost

Broms

Mysigt, gott och helt klar prisvÀrd frukostmeny! HÀr hittar du ocksÄ favoriter som avokadosmörgÄs, acaibowl och overnight oats. Kommer du nÄgra timmar senare har du Àven favoriten sashimisallad som Àr to die for! Men om jag mÄste vÀlja sÄ föredrar jag frukostmenyn! Denna kan du Àven köpa To-go, fast enligt mig Àr det ju definitivt mysigast att sitta kvar och njuta av sin frukost i lugn och ro!

IMG_8008broms

Greasy Spoon

Finns ocksĂ„ bĂ„de pĂ„ söder och vid Odenplan. Jag föredrar faktiskt den pĂ„ Odenplan. Det Ă€r ofta vĂ€ldigt lĂ„ng kö dĂ€r sĂ„ om man kommer dit under brunch ruschen sĂ„ fĂ„r man Ă€ven hĂ€r rĂ€kna med lite vĂ€ntetid. Favoriten hĂ€r Ă€r nog Ă€ndĂ„ surdegstoast med avokado, pocherat Ă€gg och fetaost! Alternativt att man bestĂ€ller till lite halloumi eller bacon vid sidan av! MUMS! Är ni dĂ€r ett gĂ€ng sĂ„ tycker jag definitivt man ska ta in Banana French Toast eller Blueberry Scotch Pancakes och dela pĂ„ till efterĂ€tt! Riktigt goda men för min del Ă€r det lite för mycket med en sĂ„n för en sjĂ€lv men sjĂ€lvklart hade de gĂ„tt ner! ;’)

greasyspoon

Paraden

Dessa prickar ocksĂ„ frukostmenyn mitt i prick! Bowls, avokadosmörgĂ„s, croissanter fyllda med scrambled eggs och avokado, etc…mumsigt vĂ€rre! De har dessutom en mĂ€ngd varianter pĂ„ gröt vilket Ă€r passande för höst och vinterfrukost! Dom fĂ„r till deras gröt sĂ„ dĂ€r extra krĂ€mig som du inte lyckas med hemma 😉

paraden

Mahalo

HĂ€r har jag faktiskt endast testat deras bowls! De Ă€r helt magiska sĂ„ kan inte lĂ„ta bli att ta de varje gĂ„ng. BestĂ€ll till deras Raw Nutella, SĂ„Ă„ god! (hehe ni ser min ”lilla” klick!) Men de har Ă€ven andra matigare rĂ€tter och sallader som ocksĂ„ ser helt magiska ut.

Mahalo

SjÀlvklart finns det mÄnga fler mumsiga frukost och brunchstÀllen och en hel del jag fortfarande har pÄ min lista som jag vill testa! Har du nÄgon favorit?

Dela pÄ Facebook
Hemsida av Ainsaar