VĂ„ren 2017 tog jag examen i en kandidat i Service Management med fokus Health Management. HĂ€lsa Ă€r intresse jag har haft sedan mĂ„nga Ă„r tillbaka. Den 23e mars Ă„r 2013 startade jag mitt instagramkonto ”Eatnlive” eftersom jag redan dĂ„ under en period haft intresse för hĂ€lsosam matlagning som jag dĂ„ kĂ€nde att jag ville dela med mig av.

Jag har aldrig gÄtt in 100 % för nÄgon diet som diverse dietister kommer pÄ var och vartannat Är. Jag tycker det Àr oerhört trÄkigt att behöva utesluta nÄgot livsmedel helt och hÄllet utan kör istÀllet pÄ dieten lagom Àr bÀst! Ingenting Àr ju faktiskt bra i en extrem mÀngd!

HĂ€lsa Ă€r ett vĂ€ldigt brett Ă€mne som har olika betydelser och innebörd frĂ„n person till person. För mig Ă€r hĂ€lsa att ha balans i vardagen. Det gĂ€ller att hitta en bra balans mellan allt du gör oavsett om det gĂ€ller mat, trĂ€ning, studievanor, socialt liv eller relationer. Försök att skapa en balans i ditt eget sinne sĂ„ blir det lĂ€ttare att leva resten av ditt liv i balans. Vi alla har 24 timmar per dygn sĂ„ allt handlar om hur du planerar, prioriterar och disponerar denna tid. Se till att unna dig sjĂ€lv egentid emellanĂ„t – (mer om detta kommer i ett eget inlĂ€gg).

Jag har under majoriteten av Ă„ren dĂ„ jag hĂ„llt pĂ„ med Eatnlive varit student och levde ju precis som majoriteten av alla andra studenter, pĂ„ en relativt tajt budget, inte ett allt för stort och vĂ€lutrustad kök och inte alltför mĂ„nga lediga timmar. AlltsĂ„ började mycket i att maten jag gjorde gĂ€rna skulle vara billig och vara relativt enkel samt gĂ„ fort att göra. Att förknippa studentmat med nudlar Ă€r en bild jag tycker borde Ă€ndras. Nudlar kokade jag faktiskt inte en enda gĂ„ng under min studentperiod. Det finns ju sĂ„ mycket annat som inte behöver kosta sĂ„ mycket mer men som definitivt Ă€r godare och hĂ€lsosammare vilket kommer ge dig Ă€nnu mer energi. (ett inlĂ€gg med bra basrĂ„varor att ha hemma kan ni hitta hĂ€r – och tips pĂ„ massa goda recept hittar ni under Recept)

Star

Lagom Àr bÀst

Star

Hitta balans i din vardag

Star

Nyttigt ska vara enkelt och gott

Hemsida av Ainsaar