31 december, 2017

God fortsÀttning mina vÀnner och bekanta!

Nu Àr Är 2017 nÀstan helt passé och imorgon Àr vi inne pÄ Är 2018! Jag tycker 2018 klingar bra, nÀstan bÀttre Àn 2017 sÄ jag kÀnner mig mer Àn redo! Men OJ vilket bra och hÀndelserikt Är 2017 har varit! Generellt har Äret varit superbra med mÄnga storslagna hÀndelser, men jag har frÄn Eatnlives perspektiv valt ut nÄgra sÀrskilda highlights mÄnad för mÄnad.

 • JANUARI

Hedvig

Jag kom hem frÄn en utbytestermin i Singapore vilken avslutades med en mÄnads resande (Vietnam, Tokyo och Australien) Var mer Àn redo för en sista termin i Lund och fylld med massa spÀnnande idéer som jag hittat inspiration frÄn i Sydney och Sydostasien mitt senaste halvÄr.

 • FEBRUARI

Eatnlive logo

Jag startade eget företag, Eatnlive, och var i full gÄng med spÀnnande planer!

 • MARS

invigning6

invigning

invigning

Förmodligen den största nyheten detta Ă„ret, delat med att jag startade eget företag var just att jag öppnade upp EATNLIVE POP UP CAFÉ i Saluhallen i Lund, vilken lycka! Den 27/3 hade jag invigning och de första kunderna fick goodie bags med massa gottis!! De Ă„tta kommande veckorna rĂ„ddade jag mitt cafĂ© pĂ„ egen hand och kom pĂ„ recept, bakade, byggde upp min lilla ”yta” dagligen, sĂ„lde, marknadsförde, etc etc 🙂 SĂ„ tacksam att denna idĂ©en gick i uppfyllelse!

 • APRIL

guldkanal

norrkoping

April fylldes framförallt av tre stora nyheter. Jag hade min första Eatnlive hĂ€lsocatering, jag var med i en av SkĂ„nes största radiokanaler, Guldkanalen pĂ„ deras”Guldmorgon”. Och min Pop-up gĂ€stade i Mirum Galleria i Norrköping

 • MAJ

hallalund

Jag var med i en intervju i tidningen HallÄ Lund!

 • JUNI

Jag tog examen frĂ„n Lunds Universitet, i Service Management – Health Management.

 • JULI-AUGUSTI

I juli började jag jobba heltid med marknadsföring i Stockholm och la dÀrför inte sÄ mycket tid pÄ Eatnlive. DÀremot testade jag flera nya supergoda recept, bland annat bakade jag en Raw food tÄrta för första gÄngen som blev extremt god!!

 • SEPTEMBER

Jag hade flera spÀnnande möten och nya idéer, stod mellan valet att öppna upp hÀlsocafé i Stockholm, eller fortsÀtta pÄ den arbetsplatsen dÀr jag var och trivdes bÀttre Àn nÄgonsin. Idén med hÀlsocafé fick vÀnta helt enkelt. DÀremot hade vi hÀlsovecka pÄ mitt kontor dÄ jag sjÀlvklart bjöd hela kontoret pÄ hÀlsofika!

 • OKTOBER

Jag gick en kostrĂ„dgivarkurs hos TopphĂ€lsa med deras kostexpert – Karin Magnusson! TvĂ„ superspĂ€nnande och givande dagar!

 • NOVEMBER

Jag höll min första Eatnlive Workshop (!!) Kunderna i november var Wienercaféet, Trattorian och Villa Godthem. Superkul att fÄ just de kunderna som mina första dÄ de Àr nÄgra favoriter hÀr i Stockholm!

 • DECEMBER

I början av december var jag bjuden pÄ mitt första ”mat-blogg-evenemang” dit Diadonna bjöd mig, superkul och hĂ€rligt att möta ett stort gĂ€ng tjejer med samma intresse :’)

NÀr man ser pÄ helheten Àr jag verkligen supernöjd och stolt med vad jag har Ästadkommit i Är. Jag ser fram emot ett Är 2018 med nya spÀnnande idéer och utvecklingsmöjligheter för Eatnlive!

KRAM OCH GOTT NYTT 2018

Dela pÄ Facebook
Hemsida av Ainsaar